Vel gjennomført Alpakkautstilling på Flå

Vi har hatt en flott helg og møtt mye trivelige folk og førsteklasses dyr. Vi hadde med fire dyr og fikk tre premierte, så vi er godt fornøyd. Vi har et lite koselig småbruk med få dyr. Fordelen med det er at vi blir godt kjent med hver og en og alle får tett og personlig oppfølging. Belle, som blir ett år i dag, protesterte litt da dommeren kjente både her og både der. Egentlig helt naturlig for en alpakka å gjøre det. De er byttedyr, og er i utgangspunktet naturlig redde for oss mennesker. Men med litt tålmodighet er de ganske lette å trene opp til både å akseptere grime og til å bli tatt med på tur.

Alpakkaene er på sitt aller fineste nå – før kvelden er omme er fiberen klippet bort. Colin fra England er på sin faste klipperunde og kommer til oss i dag..

2018-04-25T08:24:48+02:00 25. april 2018|Nyheter|